cover pic

Tuesday, November 9, 2010

LIFE JOURNAL #29 : 24TH MT. KINABALU CLIMBATHON - DAY 2


 So this is the last entry for the 24th Mount Kinabalu International Climbathon event last month. Theres so many things n stories I wanna share here during this event. But I think its the best not to say it here. So, enjoy layan gambaq sajork lah.. mai2.. kita layan dulu... zazz!!!

 Souvineer!! Event badge.

 121??? Ntah kenapa JR tak suka no nie... Nak no 87!!!!!

 So this year JR tak mcm tahun2 sebelumnya. Kalo tahun2 sebelumnya JR siap dapat 3 tag lagik. 
(tag Runner, tag TM dan tag Crew) VIP class gitu!!

 Ni lah masalah kalo tak bawa kamera sendiri. 
Minta gambar ni kat abg sempoi sorang tu... 
(actuly JR curik je dari FB album dia... hahaha... )

 Credit to abg sempoi!!! I like this pic!

 My luvely futsal shoe yg JR guna untuk event ni masa tu.

 Bangga jugak sebab jahitan yg JR buat pada kasut tu tak rosak langsung.

 Yg ni ok lagik!!

 Yang ini agak sedikit parah.. huhu... Memang sebelum naik dah macam ni pun. Ada org tu siap bebel suh beli baru... heh! hahahaha...

 Jahitan mantap selamatkan kasut kesayangan itu.

 I LOIKE NIKE!!! hahaha~~

 The view from the backside.

 Tapak kasut pun ok2 sajork.. no problemmo at all.

 Ni lah Team Poyo. Antara team yg paling sempoi gila.

 Tengok lah diorang still kat sini even all runners dah takda kat sini... Salute lah ngan kesempoian diorang nie..

 Lagi pose sempoi! hahaha...

 Yg ni nak minta royalti ni... 
Sbab JR yg snap pic nie.. hahahaha~~~

"Tak kira menang kalah, yg penting kita happy.."
Agreed!!!

 Royalti lagik... lol

 Lagi satu.. .hahaha~~~

 Pakcik botak tu dah umur 60 tahun lebih kalo tak silap...
Still kuat ikut larian nie woo~~~

 Abg sempoi jumpa bini akhirnya... 
Hilang trus penatnya tu...
Link abg sempoi : Mohd Azman Mansor
FYI, abg ni memang pelari tegar sbab smua jenis larian dia ikut.. takda yg miss.. tapi tu lah kat Sabah ni jarang bebenor ada run.. ni lah salah satu sebab napa nak gi KL. 
Nak larik2 jugak... miahahahahaha...


 So, ni sir Sylvester. Antara salah seorang lecturer yg bertunggus-lumus dalam mengurus segala kebajikan JR pada event hari tu...

 Muka penat lepas larian tuu.. Tetap pose macho. (**muntah...)

 Medal tahun nie... Finisher saja bah...

 Medal tahun nie....

 So this is my precious stuffs. Dah tiga tahun dah  ikot. Yg first tu dah berkarat2 dah.. 

Otw turun tu jumpa plak ngan sifu futsal JR. Kebetulan dia ni pun memang hantu lensa aka. kaki snap aka. photografer. So, dia suruh pose skali, JR apa lagi.. pose baik punye lah... haha..
Ni link Sifu futsal JR tu : Sifu Shamsul Adzrin






So, sekian saja untuk post kali nie...


Much love, hugs,
JRP aka JR

9 comments:

  1. waaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh
    hebatnyeeeeeeeeeeee
    ade gak medal
    huhuuuuuuuuuuuuuu

    ReplyDelete
  2. 1+1=infinity : Finisher saja bah... ada terang2 terukir kat medal tu kan? haha

    Abg Ajat : Manada hebat ok... biasa2 saja... sekadar finisher sajork walaupun dah 3 tahun ikot!! hahaha...

    ReplyDelete
  3. mmg hebat mamat nie...naik gunung pakai kasut futsal je tuh!hebat ba....mmg hebat

    ReplyDelete
  4. Che : banyak lah hebat.. kalo hebat dah dapat nombor 1 bah... hahaha

    ReplyDelete
  5. Jr.... ko jgak plg manang... hahaha... -Man-

    ReplyDelete
  6. mana sya tatapi habis-habisan..haha

    ReplyDelete
  7. TASA!! (bilang si Jekc) : tulah.. mesti tatap muka yg kacak tu saja kan?? wakakakkaa

    ReplyDelete
  8. Man : Paling KALAH ada lah!!! hahaha...

    ReplyDelete