cover pic

Sunday, November 28, 2010

LIFE JOURNAL #39 : NAFSU TAHAP KEMUNCAK


 As usual.. Sunday is my lazy time. I dun really sleep pun last nite sbab lepas main futsal trus singgah kedai minum2... Ada lah reunion masa ngan member2 waktu SMK. Alaaa zaman muda2 dulu tu.. Dan smua dah besar2 panjang dah.. Mesti smua dah lebat berbulu... hahaha.. lucah. LIKE I CARE!!! wakakaka... So as I woke up at 6am walaupun tido dalam jam 4am lebih camtu... Bila bangun rasa sangat2 sedap.. semua rasa sedap... semua urat2, otot2 dan benda2 lain turut meregang meningkatkan tahap hormon JR pada hari nie.. So mcm biasa, tunaikan apa2 yang patut. Sebelum melanyakkan diri diperbaringan semula dan bermalas2an.. Oh yeah!

Tadi kan ada kebakaran wooo.. sempat sebok2 tengok.. siap tangkap video bagai.. Api sangat marak dan dari jarak 300m pun bleh rasa bahang panas api tu.. tu baru panas kat dunia tu.. agak2 sama hot mcm JR tapi takdalah se-hot2 kat akhirat.. And I can see a lots of fireman yg nakal2 sbab suka main air pancut.. heh! Its 2pm n the Sun is so tuuuuut hot. So skrg nie nak pikir nak gi PC FAIR atau pegi je tengok cite Harry Potter since member2 yg kata nak turun dari KL then gi tengok sama2 tu tak nampak2 batang hidung and takda calling2. JR plan nak cari motherboard tuk komputer tu since yg kat umah skrg ada masalah ngan PS2 slots and AUD/VID jack is kinda broken and not funtional anymore.. heh!! Ada je masalah kan! aku pun benci sangat2... Tapi skrg masih kat umah, jap lagi nak ikut budak2 main guli.. best jugak main guli tetiber.. kemaruk tengok diorang main. Nak menang! Nak menang! Nak join main! Nak join main! JOM MAIN!!! **heh! uhh ahh ahh yess yess...Next.... sapa kalah sila dok tepi diam2.. takda guli pergi beli.. hehe... 

Petang2 skit baru JR kuar kot gi KK layan cite Harry Potter.. abg Arel suh gi tengok cite Rapunzel.. heh! 3D memang febret JR tapi antara Rapunzel and Harry Potter.. of coz you'll tau mana yg lagi gempak kan? hehe.. 
Nota Kaki Yang Busuk : 

1 - Hantar Sms ke beberapa org hebat tapi malangnya ada yg tak balas.. sedih juga ah.. tapi yg balas tu... thanks sangat2... hehe..

2 - Sluar keje ada yg dah fit. Yg ni JR tau lah nak salahkan sapa sbab suruh JR kuat makan.. menchik!

3 - Jgn banyak Bebel.. Jom main guli!!! Jom3~~



Aku Rindu Kamu,
JRP aka. JR

2 comments:

  1. Jom2.. kalo kalah jgn mintak balik tau.. bwekk!! hahaha.. :p

    ReplyDelete