cover pic

Monday, June 14, 2010

PRIVATE HOLIDAY : MANUKAN ISLAND(AGAIN)

Ok2.. post kali ni just nak story2 skit pasal lagi satu trip aka. private holiday tuk menemankan member yg turun dari KL.. 
So, cuti kali nie, JR ngan 2 org lagi member pergi ke Pulau Manukan untuk happy hour.. 
(tak, sebenarnya temankan gedik sekor tu.. buahahaha)

Ni lah pelancong dari seberang yg dimaksudkan itu..
Mr. Gedhik (Shah Reezal)

So, yg kat bawa tu korang scroll-down tengok2 jelah yer.. 
Malas plak nak taip2 kali nie.. 
Kang korang kata JR membebel ntah apa2 plak.. hahaha...















Sesi bergedik. Wajib! hahaha..



Sib baik tak terkencing2 cameraman 2 ekor tu... hahaha...

Emo kah? har har har


Ok2, kat bawah ni sikit2 lah gambar2 febret JR.. 
Yes, yg telah siap edit yer..








Ni dia kanak2 Ribena dengan senyuman kenang2an nyer...

So, itu saja post kali nie.. malas skit nak bebel. 
Sorry lah yer.. lain kali JR bebel2 panjang plak...
hahaha...


Salam sayang tuk smua,
JRP aka. JR

7 comments:

  1. smua pict kiut aku kna tapok..
    adil kh???
    isk~

    ReplyDelete
  2. Dady : Berlambak2 sudah muka ko dlam tu masih lagi ckap tidak adil? Tamaha! tamak haloba!
    bungu! hahaha...

    ReplyDelete
  3. tQ ...jr so sweet kali shah takleh nak marah la sbb jr kate shah gedik kan pic2 dalam tu baut shah terharu gila chantek sgt2..hahahah thanks sgt..spechless lepas tu ..kenangan paling indah bersama kamurang untyuk shah kenang smapai shah mati ..ape ape pon shah sgt2 hargai ape yg jR buat ni ..really aprieciate..thanks thanks thanks...

    ReplyDelete
  4. Shah : Eleh... meang gedik pon..
    its ok lah shah, takda masalah pon....

    ReplyDelete
  5. Muhammad : Ni kat Pulau Manukan, KK, Sabah... yes. tempat ni memang nice.

    ReplyDelete